top of page

Kontakti

Apartmani Vincek

 

Ulica Josipa Šprljana 71B
Vodice, 22211
vincek.apartmani@gmail.com

Tel: +385(0)91 5438 958

Kako do nas?

S autoceste A1 (Zagreb-Split) potrebno je izaći na izlazu Pirovac. Potom pratite znakove za Vodice, koji će vas voditi do samog mjesta. Kad uđete u Vodice, zastanite na Ininoj benzinskoj postaji, kontaktirajte nas telefonski te ćemo za par minuta doći pred vas i pokazati vam put do naših apartmana. U slučaju da posjedujete GPS, jednostavno unesite adresu našeg apartmana u vaš uređaj i on će vas dovesti do nas - ulica je uredno označena na svim kartama.

O Vodicama

S bogatom poviješću i sadašnjih desetak tisuća stanovnika, Vodice danas glase kao jedan od najzanimljivijih gradova i luka na Jadranu. Ovaj lijepi grad ljeti može ponuditi ponešto za svakoga - potpuni mir i tišinu za ljude željne odmora bez velikih uzbuđenja, a ujedno i živahan noćni život za sve koji preferiraju takav oblik zabave. Štoviše, ovdašnji noćni klubovi spadaju među najveće, najpoznatije i najposjećenije na hrvatskoj obali. U Vodicama su također dostupne kojekakve adrenalinske aktivnosti (jedrenje, ronjenje, biciklizam, ribolov, letenje padobranom), wellness centri, glazbeni festivali, ribarske večeri, klapske večeri i koješta drugo.Na samo 15 kilometara od Vodica nalazi se Šibenik, do predivnog Vranskog jezera (park prirode i najveće jezero u Hrvatskoj) ima svega 25 kilometara, a ako želite prošetati prekrasnim i povijesno zanimljivim Zadrom, od njega vas dijeli 60 kilometara. 

 

Ako vam je od gradskog asfalta draža priroda, brodom se možete otisnuti na razgledavanje predivnih Kornata, istinskog dragulja prirode. Kratka vožnja automobilom (oko 25 kilometara) dijeli vas od slapova Krke, još jednog impresivnog hrvatskog nacionalnog parka.Apartmani Vincek ne nalaze se u neposrednoj blizini noćnih klubova pa vam buka i večernja vreva neće remetiti odmor. Jedino što ćete tokom dana čuti bit će zrikavci i tiha glazba koju vjetar nosi s obližnje plaže - idila!

bottom of page